Translate

dilluns, 17 de març del 2014

"Entre ciutadania de la Unió Europea", primera tertúlia d'Europa a peu de carrer


A finals de l'any passat un grup de dones ens vam reunir per parlar de les nostres coses i ens vàrem adonar que teníem en comú l'interès per la Unió Europea. Vam començar a parlar del desconeixement que hi ha, a vegades, sobre Europa, de què els polítics no s'atansen als ciutadans, de què el 25 de maig era una data important i poc a poc, gairebé sense voler, ens vam decidir a obrir aquest bloc, Europa a peu de carrer, i a pensar en organitzar alguna que altra jornada.

La nostra primera jornada, que hem anomenat Entre ciutadania de la Unió Europea, serà el proper 26 de març, a l'Aula Europa (seu de les institucions europees a Barcelona).

Hem demanat als partits polítics que vingui algú dels seus candidats a les eleccions europees o representats del partits a trobar-nos i que conversin amb la gent que estarem allí. El diàleg serà obert, volem que els ciutadans preguntin tot allò que no entenen, que parlin amb els polítics, que puguem opinar i, en definitiva, començar a trencar aquesta barrera que a vegades es genera entre els ciutadans i els seus representants. 

Susana Beltran Garcia, membre d'Europa a peu de carrer, farà les presentacions i conduirà el diàleg que començarà a les 18.30 h. i està previst que acabi al voltant de les 20.30 h. 

Han confirmat la seva assistència: 
Ernest Urtasun (ICV) 
Mª Teresa Giménez Barbat (UPYD) 
Ramon Tremosa (CDC)
Josep-Maria Terricabras (ERC)
Andrea Levy Soler (PPC)
Alejandro Colldefors (PSC)
Antonio Espinosa (C's)

Amics, coneguts i ciutadans a peu de carrer, ens fa molta il·lusió que vingueu!! L'aforament és limitat i us hauríeu d'inscriure prèviament a: europaapeudecarrer@gmail.com.

Fins aviat!!!, recordeu-vos de bloquejar la data, bloquea la fecha, save the date en les vostres agendes personals.

Dimecres, 26 de març de 2014, de 18:30 a 20:30 h. 


Aula Europa,
seu de les institucions europees a Barcelona
Passeig de Gràcia, 90 
08008 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari